flavorites.se

Smuggelmat – spaghettisås med osynliga bönor

september8

Hemma vet alla att bönor är nyttigt. Men, så värst poppis är det icke.vita-bonor

Har provat i sallad, i gryta, i chili con carne där det går an men i så fall uppskattas bara Heinz vita bönor i simmig tomatsås. Hmm, av en slump så hade jag kvar en bytta mixade bönor som nu var mos, ungefär som barnmat. En spaghettisås stod och puttrade, jag sneglade lite på kastrullen och vips hade bönorna blandats ner. Jag rörde om fort ifall någon skulle komma in i köket. Smakade på såsen som vart supergod och dessutom lite extra krämig. Av bönorna syntes inte ett spår och hela familjen åt med god aptit. Jag log inombords.

Bli en smugglare du också, som bonus har man prickat in ännu en del av kostcirkeln utan att det ens märks. Såsen återkommer förresten hemma då och då men familjen vet fortfarande inget, så för att citera Mc D – please keep it a secret.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; fyndat, pasta, sås

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: