flavorites.se

Hemma hos Melker

september19

Väl framme. Strålande sol, ett fantastiskt hus och en glad Melker mötte oss. 1-dsc009861

Det bjöds på porcetta – fylld grillad fläsksida som enl boken ska stå i ugn 3,5 tim. Ingen stress alltså. Men ack så gott. Köttet så mjukt och smakrikt. Sallader , tillbehör och såser. En riktig lyxdag. 2-dsc009801

Boken han skrivit heter ”Hemma hos Melker” som ju låter ganska bekant om man tänker på Jamie Olivers böcker. 3-dsc0098514-dsc009911Fast Melker erkänner glatt att det egentligen är ganska lustigt eftersom han inte alls ätit särskilt mycket middagar hemma utan mer på någon av de egna krogarna och det kan man ju förstå.5-dsc009951

Men såklart har tillfällen funnits – och kommer finnas då han samlat familj och vänner runt sitt bord. Recepten är bra. Han berättar att snabblagat, tillagat och vällagat vart en naturlig indelning i boken. Ibland kanske lite matlagning i den högre skolan, med många ingredienser men det finns även enkla rätter till vardags. Nåt för alla, kan bli en bra present.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; Uncategorized

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: