flavorites.se

Må Bra inspelning

september30

Nu har vi precis filmat sex nya maträtter som ingår i serien Må Bra Mat – dvs mat som är fullgod näringsmässigt och som inte skall kännas som en diet eller krångligt att laga. Några tidigare avsnitt finns här och fler kommer vara klara under oktober. En av favoriterna var nog en denna bjudlaxsallad som vi alla fick dela på till lunch. Det är något härligt med stora fat, skapar trevlig stämmning runt bordet.

laxsallad-nbIngredienser:

 • varmrökt lax
 • melon i kuber
 • kokt potatis
 • kokta ägg
 • tomater
 • 1-2 sorters sallad

mangobalsamico

 

 

Till det, en dressing med 3 msk mangobalsamico – en god vinäger med fruktig smak – plus 3 msk olivolja. Färsk riven ingefära är också gott att blanda i om man vill. Mangobalsamico kommer från Zeta och finns i de flesta butiker.

Dela:
 • Facebook
 • Twitter
 • Tumblr
 • StumbleUpon
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Blogplay
 • Print
Kategori; fisk, sallad

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: