flavorites.se

På Julklappslistan # 21 – Riktigt lovande i James Bond anda

december21

Gullig, smart, smutt. Vadan detta?

Grilliputt II

 

 

Grilliputt

Jo en liten grill. Påminner om något James Bond skulle kunna ha i sin packning. Snurra loss locket, ut med pinnarna, haka i, ställ upp, tänd på och voilá – BBQ på momangen. Jag har alltid gillat det där hos Bond. Han fixar så bra.

Den finns på Bolist/Spånga Järn & Färg om man är i Stockholm och kan åka förbi. Riktigt bra gammaldags butik där man alltid hittar något och personalen gärna hjälper till. Via nätet finns den Coolstuff och kostar 349:- Sista beställningsdag på nätet 21 december.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; fyndat, övrigt

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: