flavorites.se

Provsmakning – Den Stora Matdagen

februari12

Besökte detta event i veckan och vi fick passa på att prova lite nytt. Havets bästa fiskbiffar (3 olika sorter) kommer snart ut i butik. Ska erkänna att jag tyckte de påminde lite om paté (de serverades kalla) men som vardagsmat och i en burgare tror jag de kan bli gott.havets bästa wallenbergare skaldjur

I övrigt kan rapporteras att Tropicana bjuder på en fin sommar med äpple, päron & passion respektive sommarens bär. Den första var definitivt godast.

Trendspaning var det också. Mycket av det nya har utgångs-punkt i att vi alltmer kommuni-cerar i sociala medier (som blogg, fb, twitter) och att man ständigt hittar nya sätt att servera mat. På Vapiano i Stockholm t ex  finns inga servitriser utan du hämtar själv din mat, din dryck och tar med din nota till kassan. Smidigt och dessutom riktigt god kvalité på maten som lagas framför dig där du står i kön. Restaurang Inamo i London erbjuder touch-screen menyer inegrerade i bordet. Du beställer själv och kan t o m se din mat tillagas via webkamera. Ständigt uppkopplad i framtiden är det som gäller, kolla här. I USA har några killar byggt en tex-mex buss som byter plats varje kväll. Exakt location meddelas via twitter och folk vallfärdar till platsen. Hmm, det får ju konceptet Hemglass att kännas som det legat ruskigt i framkant. God mathelg!

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; provsmakat, övrigt

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: