flavorites.se

Älskade Ariete – Toast med vad kylskåpet erbjuder

april4

Först var hela kylen full av mat och nu är den full med rester. Med tanke på att vi i Sverige slänger ca 30% av vår inhandlade mat så verkade det som en bra idé att hitta på något. Fanns lite kyckling, lite gravlax, en dutt sås en bit ost och lite grönsaker. Toast är perfekt. Ofta har man en bit bröd hemma och den kan man fylla med allt möjligt, sedan klämma in den i smörgsgrillen och bums har men en schysst mellanrätt. 

Kyckling och fetaost syns här, hämtat från alltommat.se.

Gjorde även en med gravlax, sallad och hovmästarsås. Plus en enkel med ost, skinka, sallad och senap.

Halva lyckan är att få använda den roliga presenten jag fått:

Känns alltid som att jag skulle kunna jobba i en korvkiosk när den är framme. Bra att ha i backfickan om tiderna förändras, då kan jag alltid servera dagens toast vid en tågstation någonstans i västra Stockholm.

Märket heter ARIETE.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: