flavorites.se

Skepp o hoj – Fina drinken

april8

Nyss hemkommen från kryssning. Hela familjen nöjda och visst blir man som ett barn på Julafton när buffén dignar med saker att välja på. Godast tyckte vi var rom, lök, crème fraiche, toast. Och chokladpuddingen :)

Drinken mest en påminnelse om att med lite ljusstavar och fantasi kommer man ganska långt. Vad som sen är i själva glaset är inte lika viktigt. Fast om man vill, finns numera en mängd goda drinkmixar som skulle passa. Med eller utan alkohol.

Köpte iaf en packe stavar med hem så vi kan ha till nästa cocktailparty, eller kanske på en födelsedagstårta?

Hmm.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; dryck

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: