flavorites.se

Säkert kort – Lasagne på bordet

november1

Ett av mina paradnummer är Lasagne. Den är så bussig, den ska bara läggas i hop i en form och sedan tar den ansvar för resten och tillagar sig själv i ugnen. Den mättar många och om man har rester kvar så blir den ofta ännu godare i lunchlådan nästa dag. Har man tröttnat på den klassiska med köttfärssås, så prova denna:

Strimlor av kyckling varvas med skivad zucchini, pesto och tomatssoppa (t ex Keldas) samt toppas med ett lager riven ost. Hos mig har även ett par vitlöksklyftor slunkit med i såsen men det kan man förstås skippa. Detta recept och flera varianter på Lasagne finns på Allt om mat

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; pasta

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: