Vardagsgott – Delikatessklädd kyckling
november8
Hejja kyckling. Tacksammare råvara att tillaga finns knappast. Denna rätt kom till på 5 stressade minuter i butiken.
Det är kycklinglårfiléer, en burk passerade tomater, 1 vitlöksklyfta och en liten plastbunke gott och blandade delikatesser från Ridderheimstorget. Oliver, kapris, kronärtskocka, soltorkade tomater. Se till att få med lite olja och kryddor det är det som ger smak till såsen.
Tillagning: Lägg filéerna i en ugnsfast form. Häll på passerade tomater och pressa på en vitlöksklyfta. Fördela delikatesserna ovanpå. Ställ in i ugnen på 200 grader ca 35 min. Servera med ris, cous-cous eller potatisklyftor.
Smaskens, det ska jag göra ikväll. Har inte Ridderheimstorgets godsaker här:(, men från andra leverantörer finns i charkdisken.