flavorites.se

Tikka Masala och varma Naan – Little India hos mig

november15

Nu flyttar kryddorna in i köket och gärna indiskt om jag får välja. Tikka Masala är en storfavorit, ganska mild currysmak men värmande, gott särskilt med kycklingbitar i men även lamm eller nötkött fungerar också.

För att få lite klass på middagen (rätten tar bara en kvart att göra) så rycker jag med en påse färdiga Naan-bröd. Dessa värms i ugnen 10 min och med en lite vitkålsallad till så är kvällen mer än bara räddad. Helnöjd.

Dela:
 • Facebook
 • Twitter
 • Tumblr
 • StumbleUpon
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Blogplay
 • Print
Kategori; fågel, kött
En kommentar to

“Tikka Masala och varma Naan – Little India hos mig”

 1. den 16 november 2010 at 1:22 Annelie säger:

  Tikka Masala och naanbröd, en favorit. Det får nog bli kvällens middag men då tar vi tunnelbanan i 5 minuter till Little India som är 5 minuters promenad hemifrån och sedan 2 minuter till restaurangen. Nästan samma tid och då slipper jag att diska ;) !

  Tack för tipset för ikväll blir det indiskt :D !

  Kram Annelie

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: