flavorites.se

Indisk saffrandoftande glass – På 15 min

november16

Det här är en riktig genväg i köket som ger en fantastisk avslutning på en måltid, om man gillar mango och saffran dvs.

Man tar ett paket mango sorbet och låter det stå i rums-temperatur ca 10 min. Rör sedan ner ½ paket saffran, plus 1 dl grädde. Smaka av och tillsätt ev 1-2 msk flytande honung man tycker om lite sötare smak. Frys in igen och låt stå minst 1 timme. Gott att servera med gula russin, kokos eller krossade pistagenötter till.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
En kommentar to

“Indisk saffrandoftande glass – På 15 min”

  1. den 22 november 2010 at 10:53 Anni säger:

    Hittat hit ;-)

    Ska grädden vara vispad eller inte?

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: