flavorites.se

TV-dinner – Plockmat och soffläge

januari9

Vi har börjad med en ovana – TV-dinner. Fast egentligen, varför ska man sitta rakt uppochner vid ett bord just när man äter? Romarna hade ju stil, där var det divaner och kuddar och man åt länge, länge. Så vi anammar detta och kallar det historiskt tema hemma. Fast med TV. Ibland.

Kycklingklubbor är perfekt. Pensla på med olja, örtkrydda och in i ugnen på 200 grader ca 20 min. Därefter på med BBQ-sås och kör dem en 10 min till. Lite persilja på innan servering. Mozzarella, marinerade paprikor, avokado, stekt halloumi, tomater, hummus, sallad och ett gott bröd. Familjen glad. Tror t o m att det är ganska nyttigt, för vi äter lugnt och länge.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; fågel

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: