flavorites.se

Snyggpasta – Nyheter från Di Luca

januari17

Att jag är svag för pasta är ingen direkt nyhet men däremot har det varit tunnsått med nyheter i pastahyllan detta år. Tills nu. Här kommer en serie nya produkter signerade Zeta/Di Luca. Ny design i klassiskt italienskt manér.

Tror inte man kan ha den här färgen på något annat än en italiensk produkt, den sticker definitivt ut. Fick hit några provpaket som redan är finito. Bra stuns, snabbkokt spaghetti som håller formen och god smak. Gillas. Det som möjligtvis ogillas är att man smygkrympt paketen till 400gr resp 800gr vilket plötsligt känns lite snålt. Anar att det är för att man inte ska få hicka i prishyllan. Återstår att se, pris har ej meddelats än.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; pasta, provsmakat

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: