flavorites.se

Lågenergi – Läx-plock

februari23

Har kommit in i läxläsningsåldern. Igen. Dotter har en packe med sig hem och vill gärna ha sällskap. Så vi sitter vid stora bordet och efter en stund så tryter ofta orken. Dags att plocka fram några användbara boosters. Ribenas bärmix, lite nötter och min vinterfavorit; kokosflakes.kokos flakes 

risenta bärmix

Vi blandar en egen energimix som duger bra. Bären är lite dyra så de får mest bli krydda till nötter, solrosfrön, gula russin (dom är godast) och kokos. Kanongott. Vill man inte ha det till läxorna eller inte ens har några läxor så passar det utmärkt till frukostyoghurten också.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: