flavorites.se

ME-LO-DI – Festival med ultimata tilltugget

mars12

HA!

Jag kom på vad som kan få mig och mina nära att bänka sig i soffan och stanna där en hel Melodifestival.chokladfondue

Smält choklad. Mörk, ljus, vit, smaksatt - gärna för mig. Har man inget chokladfondue-set som står undanstoppat högt uppe i något av skåpen så går det bra att smälta chokladen i en kastrull. Helst i vattenbad* så att den ej bränns.

Sedan inhandlar man t ex ananas, melon, banan, jordgubbar, något kex, eller en bit lite torr kaka och doppa, doppa, Njut. Kanske hinner vi nynna till en och annan melodi också, hoppas rätt låt vinner :-)

 

* vattenbad är att ta en större och en mindre kastrull, fylla den större 2-3-4 cm med vatten och sätta den på en varm platta. Därefter ställer man i den mindre kastrullen som då bara blir uppvärmd av varma vattnet.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; efterrätt

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: