flavorites.se

God nyhet – Crème fraiche gourmet med getost, honung och rosmarin

mars18

Nya burkar i butik gör mig glad. Denna lilla goding har förvisso varit på markanden ett par veckor men slank med mig hem först nu.creme fraiche gourmet 2010

Om man nu var med när rödbetor med getost och honung var typ årets nationalrätt (är det 15 år sen?) och vi åt rödbetor som om det inte fanns någonting godare, kommer man gilla denna. Nåja, det är inte lika gott som riktig ost, ringlande honung och en kvist rosmarin men som genväg duger den bra.

Årets kock Viktor Westerlind, beskriver den kanske bäst själv; ”En klassisk smak som passar till många olika maträtter året om! Laxen på sommaren, rödbetorna på hösten och lammet på vintern. En perfekt kombination jag ofta använder mig av. Prova själv och känn smaken av den söta honungen som bryter av strävheten från getosten kombinerat med rosmarin.”

Provade den sedan hemma blandad med nykokt pasta och bladspenat. Till det åt vi fläskfilémedaljonger, det vart jättegott.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; provsmakat, sås

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: