flavorites.se

Snabba såsen – La La Lallerstedt

maj17

Erik Lallerstedt är en sann proffskock och det är riktigt lyckat att han tagit sig in i butikerna med denna serie kalla såser. Äpple-curry är en ny favorit hemma. Smakrik och god till kött och kyckling. En klick räcker långt.

Dessutom kan man smyga ner en sked i potatis- eller pastasalladen. Eller ha lite istf smör i wrap. Bra tips till sommarmaten nu när hettan äntligen är här och man plötsligt frivilligt är ute länge, bara för det är så skönt. Njuter.

I sortimentet finns även: Remoulad, Peppar, Lime aioli, Bearnaise, Chili Bearnaise, Hollandaise och Hofmästarsås.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; buffe, provsmakat, sås

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: