flavorites.se

Inte bara maten – Lätt panikdukning

juni8

Vet inte om någon mer drabbas av detta – gästerna är på ingående, maten är nästan färdig men matbordet ser ut som.. en fritidsgård. Pärlor, tidningar, prylar och där är det tänkt att vi ska sitta och njuta av en trevlig måltid. HJÄLP. Röj, röj, bort med grejjerna. Fram med värmeljus, tallrikar och - servetterna – en sann räddare i nöden. Vik ihop, veckla ut eller som här - klä in en enkel vas/flaska, slå ett snöre runtom och plötsligt matchar det hela. Det ser fint ut, hänger ihop och man kan andas ut. Dags att njuta.

 

Tack till SCAN för denna trevliga dukning. Och för maten :)

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; buffe, övrigt

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: