flavorites.se

Vardagssmart – Tacopaj

juni16

Dagen efter tacomiddag fanns lite köttfärs kvar. Jag var sugen på paj men ville återanvända resterna så idéerna fick gifta sig som man så ofta säger i mat- och dryckesvärlden.Med en enkel pajbotten (kan köpas färdig i rulle) så var det bara att fördela köttfärs i botten, därefter la jag på spenat över hela och klicka på crème fraiche. Upptäckte i sista minuten att det var lite torrt så jag hällde på en halv burk salsasås också. In i ugnen ca 25 min och det hela är klart. Gott också.

Ingredienser:

 • 1 pajbotten
 • 300g tacoköttfärs
 • 1 burk crème fraiche
 • färsk spenat
 • 1 halv burk salsasås 
Dela:
 • Facebook
 • Twitter
 • Tumblr
 • StumbleUpon
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Blogplay
 • Print
Kategori; buffe, kött

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: