flavorites.se

Bröllopsyr – Allt-i-ett drink

juni18

Bröllopsyra hit och snacks, kakor dit. Det är mycket nu om man vill hänga med. Såklart man vill men grundar gärna med en goding.

Denna drink har allt. Nyttig grönska i form av mynta, läskande light sorbet med uppiggande effekt och så toppa med lite bubbel - gärna cava eller champagne plus en skvätt vodka om man nu vill hålla ångan uppe hela tv-sändningen. Och garanterat bli yr.

För att inte helt knockas omkull så får en enkel sallad med allt tänkbart gott i bli vårt tilltugg. Prosciutto, fetaost, jordgubbar, fänkål, melon. Pyntat fint med blommor. Så kan man plocka och äta det man vill, när man vill.

Det känns bra. Må de unga tu nu leva lyckliga i alla sina dagar. Skål vänner.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print
Kategori; dryck, efterrätt

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: