flavorites.se

Tricks – Lyckade soltorkade tomater

juli14

Åter hemma från Italien och visst är smakerna, luften och värmen välgörande. På marknaden fyndade vi en hel del mat som blev en härlig välkomsmiddag väl hemma.

Ett bra tips mat-mammoprna i Italien gett mig är hur man får liv i torra, sega soltorkade tomater. Tycker om smaken men konsistensen… Nja, sådär.Hursom, man kokar helt enkelt upp en kastrull med vatten, häller i tomaterna och låter det koka 2 min, därefter stänger man av värmen och låter det stå och dra 15 min till. Sila bort vattnet, lägg upp tomaterna på ett fat och häll på lite olivolja och oregano. NU smakar de gott.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: