flavorites.se

Terra firma – Caesar wrap i lugnets vrå

augusti9

Nu varit på luffen en vecka. Från Gotska Sandön till Fårö och vidare ner till Burgsvik. Fantastiskt vad man kan hinna uppleva på en vecka. Vi har ätit allt från Knorrs enklaste soppa till ljuvliga långkokta ribs hos svägerskan. Inga bilder är insorterade ännu, just nu njuter vi bara av att vara hemma med rinnande varmt vatten, soffa, sol och ett för dagen rent hus. Valet till kvällen en välkommen favorit; stekta kycklingstrimlor, bönor, bifftomat och romansallad i tortilla. Lägg till bacon om man vill ha mer smak. Blanda med färdig caesardressing och rulla ihop. Vik lite smörgåspapper runtom och knyt ihop med ett band.    

Ecco, middagen är klar.

Dela:
 • Facebook
 • Twitter
 • Tumblr
 • StumbleUpon
 • Digg
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • Blogplay
 • Print
En kommentar to

“Terra firma – Caesar wrap i lugnets vrå”

 1. den 10 augusti 2010 at 9:49 Annelie säger:

  Borta bra men hemma bäst, så är det.
  Långkokta ribs låter gott, kommer det något recept eller?
  Hälsningar från ett varmt och soligt Singapore/ Annelie

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: