flavorites.se

Nytt i butik – Scan vill fixa min middag

september7

Scan lanserar nu ett nytt sortiment som heter ”Mina favoriter” med korv, köttbullar, burgare som bas – sånt som barnen snabbt väljer. Det nya är att det är ett kit med recept som är lämpade för ”Hell hour”, dvs timmen mellan man lämnar jobbet och maten helst ska stå framme på bordet.

Som matlagare är jag en förespråkare av schyssta genvägar. Är kryddningen god, innehållsförteckningen begriplig (ska vara så få ord som möjligt och de ska kunna uttalas av ett barn) samt förpackningarna tillräckligt stora för att mata min familj så är jag intresserad.

 Ratta-tatta-toj, Månlandskap, Pizza, Bullar i ugnen – i butik fr o m vecka 36.

Dela:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • StumbleUpon
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Print

Email (publiceras ej)

Website example

Din kommentar: